AYDIN / ÇİNE - Mehmet Emin Ünal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Şbt

"Filistin'de Çocuk Olmak" Kompozisyon Yarışması

Yarışmanın amacı, güncel konularda öğrencilerimizin duygu ve düşüncelerini edebiyatın çeşitli türleri ile ifade edebilme yeteneğini geliştirmek ve öğrencilerimize estetik duygu kazandırmak; edebiyatla buluşmalarını ve yeteneklerini ortaya çıkarmalarını sağlamak; düşünen, sorgulayan, araştıran, kendini doğru ve akıcı bir üslupla ifade edebilmesini sağlamak; dilimizi, doğru ve kurallara uygun bir şekilde kullanmaya teşvik etmektir.

Ayrıca yarışmamız güncel konularda öğrencilere farkındalık kazandırma amacını taşımaktadır. Gerekli belgelere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

ACİL DURUM EKİPLERİ

Tem

Telafi eğitimine başvuracak öğrenciler için başvuru takvimi ve telafi eğitimi verecek okulların listesi.

Şbt

Okulumuzca mahallemizde yardıma muhtaç aileler tespit edilerek okulumuz alanlarının yeterliliği ölçüsünde ailelere yardım yapılacaktır.